El SESE SPURS CAMPIÓ ALS SPECIAL OLÍMPICS

Esportistes dels Sese Spurs van participar en els Jocs Special Olympics la Seu d’Urgell i Andorra.
Del 4 al 7 d’octubre es van cel.lebrar els Jocs, que van comptar amb una participació de 1.500 esportistes de tot el mon i comunitats, 400 entrenadors i més de 800 voluntaris.
El Poliesportiu d’Andorra es va omplir el dijous dia 4 a la tarda per inaugurar els jocs Special Olympics, sumant més de 2.700 persones: 1.500 esportistes i 1.200 persones de públic.
L’acte ha servit també per homenatjar Francesc Martínez de Foix, que va ser president la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (Acell) i vicepresident de Special Olympics Catalunya.
Per això, el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, ha lliurat una placa commemorativa a Joan Martínez de Foix, germà de qui va ser impulsor dels Special Olympics.
La cerimònia ha començat a les 18.30 hores amb un reconeixement al miler de voluntaris d’aquests Jocs, i després han desfilat els esportistes, que han mostrat molt d’entusiasme en donar una volta a la pista.
La festa de l’esport inclusiu ha comptat amb les actuacions dels artistes Elena Gadel, Beth, Gisela -que va representar Andorra al festival d’Eurovisió de 2008 i que ha interpretat un fragment de ‘La Bella i la Bèstia’ al costat de Josep Fadó-, Jofre Bardagí i Mónica Green, entre altres.
Un acte catalogat per tot el mon com a molt espectacular.

En la competició de Bàsquet i després dels partits preliminars que es van cel.lebrar el divendres al matí, el Sese Spurs es va proclamar campió del màxim nivel. Guanyant en un partit molt emocionat al Fedemar Boet Mataró per 38-33, superant abans els equips del Barna-Magics i Acidh Lluissos de Gràcia.
Durant la competició van comptar amb un partit amistós entre els veterans del Barça i els veterans del Seddi, un Clinic realitzat pel primer entrenador del Equip del Seddi femeni (Divisio de Honor) el Sr Bernat Canut i els concursos de triples i Two ball. En aquet últim concurs, la parella Elvis Joel i Marc Galindo es van proclamar sub-campions d’aquesta modalitat.
Esportistes que van participar: Elvis Joel Barrera, Enric Trillas, Marc Galindo, Mark Kalungue, Davi De Haro, Jordi Mestres,Sergio Igual, Alex Sierra i Xavi Valles, entrenador Aitor Llambrich.

 

Scroll al inicio