El SESE Spurs campió de Catalunya

El dia 6 d’abril a les pistes de l’equip Fedemar Boet Mataró, és va realitzar el partit que practicament decidia el guanyador de la lliga d’aquesta temporada 2018.-2019. El primer i segon classificat, van demostrar el perquè de les seves slassificacions durante la temporada regular i ens van oferir un gran espectacle de bàsquet. El resultat final va ser-hi de Fedemar Boet 59 SESE Spurs 78. Dos primers quarts favorables al equip del SESE Spurs basats en una bona defensa mixta i una tercer quart on el equip del Fedemar va baixar dels 10 punts de desaventatja. L’últim quart va ser decisiu i la intensitat dels jugadors del SESE va ser clau pel resultat final.
El cap de setmana va continuar el diumengue a la ciutat de Parets del Valles on és va cel.lebrar al Campionat de Catalunya de bàsquet amb 60 equips en competicions, més de 500 Esportistes i comunitat convidada (Special Olympics València) i El PAISS (Andorra).
El SESE Spurs va presentar dos equips (donat el format de les competicions), dirigits per Roger Hereter (Entrenador i jugador de SESE),
L’equip del SESE Spurs 1 va guanyar la lliga i per tant és va proclamar Campió ¡! I el equip del Sese Spurs 2 és va proclamar Sub-Campió de la seva categoria.
Força SESE!!!

Scroll al inicio