EL SESE SPURS CAMPIÓ DE LA LLIGA PREFERENT

El passat mes de juliol es va realizar, a les instal.lacions del pavelló «ZEM RAMBLA DEL CELLER» de St Cugat, la final de la Lliga de Bàsquet Preferent. El nostre equip del SESE SPURS, tenia el primer partit amb un rival molt competitiu com és l’equip del «Barna Magics». Amb un segon quart espectacular, l´equip del Sese Spurs va treballar una defensa mixta, i va demostrar la seva superioritat. La defensa va ser-hi clau en aquet partit sobre els dos jugadors més importants del equip del Barna. El resultat final va ser-hi de SESE SPURS 65 – BARNA MAGICS 42.

El segon partit era per nosaltres la final de la Lliga. Aquest partit enfrontava els equips del SESE SPURS amb el LLUISSOS DE GRÀCIA –ACIDH. L’equip estaba mentalizat que despres de una lliga regular on vam quedar primers amb una sola derrota, ara era el moment de demostrar tot el que havien fet durant la temporada. Final del partit SESE SPURS 75 – LLUISSOS DE GRÀCIA 50, ja érem CAMPIONS DE LA LLIGA 2016-2017. Entrenaments constants, Compañerisme , Solidaritat entre tots , ens han fet un equip molt fort.

Per últim volem tenir, tots els jugadors, familiars , amics i entrenadors, un record per el que va ser-hi durant molts anys el nostre President (Acell –Special Olympics), el Sr Francesc Martinez de Foix, que ens va deixar. Referent amb la lluita amb persones amb discapacitat psíquica i la seva inclussio en l’esport, et volem dir que «Sempre estaras amb Nosaltres!!» Gràcies Francesc!!

Video de la final

Scroll al inicio