PROTOCOL MUTUA D’ACCIDENTS TEMPORADA 2020-2021

PROTOCOL MUTUA D’ACCIDENTS TEMPORADA 2020-2021

Recordem que hi ha tot un protocol d’actuació que s’ha de seguir en cas d’accident. Com a resum cal tenir present el teléfon al que en qualsevol cas s’ha de trucar: 933966690. A més s’ha de tenir en compte que aquest any amb el canvi de mutua a FIATC, els centres de referència a Barcelona són:

Clinica Diagonal

San Mateo 24

08950 Esplugues de LL.

Per situacions fora de Barcelona, consulteu el llistat de centres concertats

PROTOCOL D’ACTUACIÓ:
• Si algú es fa mal s’ha de valorar primer si cal anar d’urgències o demanar hora de visita.
• Hi ha tres pòlisses diferents:
una per a l’escola de basquet , una per als jugadors/es dels equips de premini fins a categoria de Cadet (inclosa) , i una altra per a tota la resta de federats/des(des de Júnior cap amunt, inclòs l’staff tècnic, delegats/des i directius). Cal doncs consultar la informació fixant-se en la pòlissa que li pertoca a cadascú.
• Tota la informació de com fer aquests tràmits es troba a la web del club sese.cat i en tenen coneixement tots els nostres entrenadors/es.
• En el cas de visita d’urgència s’ha de trucar al telèfon corresponent perquè se li faciliti el nom del centre d’assistència i, llavors, poder visitar-se. Posteriorment s’ ha de comunicar al club aquesta visita per tal que des del club es faci el comunicat d’accident corresponent.
• En el cas de visita ambulatòria també s’ha de trucar, però prèviament s’ha d’avisar al club perquè faci el comunicat d’accident, que cal tramitar-lo de forma prèvia per tal que la companyia es posi en contacte amb l’assegurat/da.
• En els dos casos, un cop rebuda l’assistència s’ha d’enviar el comunicat juntament amb l’informe mèdic al correu electrònic corresponent.
• El comunicat d’accident el fa el club i l’envia el club, però l’informe mèdic l’envia l’assegurat, perquè l’informe mèdic és confidencial.
• L’accident ha de ser comunicat en un termini màxim de set dies a la data de l’accident perquè la companyia l’accepti.
• El comunicat d’urgències té un cost de 20 euros, i el de visita ambulatòria 8 euros, que es carregarà juntament amb el proper rebut del jugador/a. També cal tenir present que el que es paga és el comunicat, i no la visita. És a dir, que si se’ns demana fer un comunicat i finalment es decideix no visitar-nos, es paga igualment. Les visites que s’hagin de realitzar, sempre que siguin el seguiment d’un sol comunicat d’accident no tenen cap altre cost afegit.
Recordem que per estar assegurat/da i per tant cobert/a per la mutualitat, la fitxa ha d’estar tramitada, és a dir, que s’ha d’haver lliurat al club tota la documentació que es requereix, especialment el certificat mèdic en el cas dels jugadors/es.

La Junta Directiva del SESE.