Els Specials, a la Final Four de la lliga Sènior sense discapacitat del CEEB

El passat dia 11 de maig, l’equip Sese Special, equip que juga la lliga Sènior del CEEB (Persones sense discapacitat) va aconseguir un èxit molt gran en classificar-se per la Final Four que és celebrarà el proper dia 8 de Juny a les instal·lacions del pavelló de la Mar Bella.
El mes de gener del 2023, van decidir entre familiars, jugadors, entrenadors , club i Federació Acell, que potser aquest equip podria competir amb persones sense discapacitat, donant un pas molt gran cap a la normalització dels nostres jugadors en l’esport.
Era per tots un gran repte, que no sabíem on ens acabaria portant. Després de diferents partits i resultats aquesta temporada ha estat, la temporada de consolidació de l’equip donant un pas més cap endavant gràcies a l’esforç i compromís dels nostres jugadors i a la lluita que hem aportat a cada partit.
No pensàvem arribar tan lluny, però ara que som aquí podem dir ben clar que estem molt contents i que seguirem treballant per millorar com a equip i sobretot com a persones que estimen aquest esport.
No cal dir que ens agradaria molt que ens acompanyéssiu en aquesta final tant important per nosaltres
Força Sese

Scroll al inicio