Els Spurs del SESE amb el Hoquei del Barça

Dimarts 21, al Poliesportiu de Mundet es va realizar una jornada esportiva del projecte Masia 360 entre els jugador del SESE Spurs i els jugadors categoría cadet de hoquei del F,C,Barcelona. Aquesta jornada es la tornada , que el F.C.Barcelona va realizar amb els nostres jugadors de Bàsquet al Poliesportiu de Virrei Amat.

Amb una presentació previa, els jugadors del Barça i Sese Spurs van inter-actura entre ells, explicant, al principi de tot, el material que s’utilitza per aquest esport. Després es va passar a realizar una serie de exercicis de Hoquei tots junts.

Per la seva part els Jugadors del SESE Spurs, van explicar als jugadors del Barça que era el Hoquei interior, un Hoquei amb Reglament Special Olympics i que en Catalunya compta amb una competicio pròpia.

Després es va realitzar un partit exhibició entre els jugadors del Barça, on van veure el gran nivel tècnic i de joc dels seus jugadors.

El FC Barcelona s’ha caracteritzat en els últims anys com un dels clubs que més jugadors d’elit han aconseguit escalar al primer equip, però en els últims anys aquest bon ritme s’ha frenat i el Club vol donar-li un nou impuls. Per a això han possat en marxa la masia 360, un projecte en el qual s’ha volgut sistematitzar tot el que s’estava fent en l’àmbit de la formació d’atletes, de manera que el seu model es converteixi en un mètode.

L’educació ja no només es limitarà a l’estil de joc, ja que també s’impartiran «habilitats socials i personals » a través d’un programa que inclou intervencions mensuals.  «La metodologia es basa en la formació de les habilitats emocionals que es transferiran a la formació i la competència «,

Molt bon ambient en la Jornada de integració i sensibilització.

Força SESE!!!

Scroll al inicio