ESCOLA DE BÀSQUET

L’Escola de Bàsquet del S.E.S.E. fou fundada l’any 1984. Cada curs comptem amb la inscripció d’uns 125 nens i nenes entre els 6 i els 14 anys agrupats segons la seva edat.

D’acord amb les necessitats maduratives dels infants i joves, l’Escola de Bàsquet del S.E.S.E, des del temps de lleure i de l’esport, no només pretén ensenyar, formar i promocionar una pràctica física esportiva dels infants i joves, sinó sobretot acompanyar-los en el seu itinerari de progressió, desenvolupament i evolució individual, oferint-los un seguiment individualitzat d’acord amb les seves necessitats, a fi que puguin desplegar-se en la seva potencialitat, des d’una mirada respectuosa amb la infància.

Hem de tenir present que, l’Escola de Bàsquet del club esdevé un espai d’iniciació en la pràctica esportiva d’infants i joves que poden arribar a formar part del planter de les categories inferiors del club. Hem d’indicar que des de l’inici de l’Escola més de 2000 infants i joves (la majoria del nostre barri) s’hi han iniciat a la pràctica física esportiva i algún d’ells juguen ja als equips Sèniors del Club.

Scroll al inicio