Gran èxit de participació al festival de rítmica del SESE

El día 26 de març es va realitzar el festival de gimnàstica rítmica al pavelló Virrei Amat SESE. Les gimnastes durant aquest temps han estat aprenent i practicant els continguts de la gimnàstica rítmica per fer un treball de mans lliures. Els resultats han estat molt positius, ja que els balls mostrats en el festival van ser bons. Les famílies estan molt contentes de la feina executada tant per les entrenadores com per les gimnastes. Feia molt temps que no trobàvem la graderia tan plena com aquest festival de mans lliures del 2023. Ens agradaria mencionar que ha sigut un treball molt complicat per què el volum de nenes ha sigut molt considerable, degut que aquest any també portem l’escola Splai, però l’esforç de l’entrenadora Natalia amb l’ajudant Irene i la coordinadora Noelia han fet possible aquest esdeveniment.

Les entrenadores volem expressar, especialment, la nostra gran satisfacció dirigida a una de les alumnes amb una discapacitat. El treball realitzat per la nostra coordinadora Noelia Reina va ser extraordinari i amb molt bona professionalitat, ja que Keilis, la nena, va executar el seu ball, de manera molt polida i va quedar reflectit el treball que hi ha hagut darrera durant aquest temps.

Especial agraiment al fotògraf Miky Tomás Crespo que fa fer unes magnífiques fotos del festival. Fotos que podeu veure si entreu en aquesta pàgina.

Scroll al inicio