Gran temporada dels Special del SESE


En el mes de setembre van començar una temporada molt important pel nostre equip. Amb el inici de la Lliga Divisió d’Honor, on vam quedar campions i la participació de l’equip en el Campionat d’Espanya de clubs a la ciutat de Segovia, on van quedar també campions, es va obrir una porta pels nostres jugadors el mes de gener, per començar una lliga Sènior (jugadors sense discapacitat).
Era tot un repte, tant pels esportistes, com per families, con per a mi mateix com a entrenador.
El 4 de febrer va començar la nostra participació en la lliga Sènior del CEEB. Una vegada finalitzada la temporada creiem que la valoració es molt positiva. El nostre equip ha pogut competir en la majoria de partits. Hem fet una gran bàsquet, però ens falten
moltes coses per aprende. Seguirem lluitant per millorar i poguer competir en els minuts finals de cada partit de la millor manera, poder fer defensa individual tots els jugadors i prendre les milloris decisions en els moments adequats de joc.
Esforç i sacrifici han caracteritzat a aquest equip que la temporada vinent continuará lluitant per aquets valors. Amistat i respecte entre tot el grup serà la nostra Força.
Força SESE!!

Scroll al inicio