Homenatge als Specials Spurs del SESE

«…Mes enllà d’aquests exists esportius, el que ens fa sentir més orgullosos es veure com gaudeixen del bàsquet i com s´han integrat en el nostre club. Felicitats per la vostra humanitat. Força SESE» , són paraules del nou president Jaume Flores durant l’acte.

L’homenatge als Spurs es va fer dissabte 13 a la tarda, durant la mitja part del partit del Sènior A Masculí, el club va rendir un merescut reconeixement als nois que formen l’equip Specials Spurs.

Durant l’acte tant el president sortint, en Nacho Peralta, com el nou, en Jaume Flores, van destacar la gran temporada que estan fent i els exits ja aconseguits. Entre altres són aquests:

  • Campions dels jocs de Catalunya a La Seu d’Urgell i Andorra, davant d’altres països i comunitats.
  • Pràctimament ja Campions de Lliga Preferent
  • Campions de Catalunya.
  • Representació al Mundial d’Abu Dhabi mitjançant un jugador de l’equip del SESE, en Sergio Igual  i el seu entrenador Jose Miguel Esteller que es van proclamar campions del mon amb la selecció espanyola.

El capità dels Spurs, en Xavi Vallès, va voler espressar també els seus sentiments en mom de tot l’equip:

» El deporte del baloncesto es para nosotros muy importante, pero es secundario comparado con tener amistad y una sociedad que sea integradora no excluyente. Respecte, treball en equip, humilitat, esforç i ambició, aquest és el nostre compromis.!! Visca el SESE «

El president sortint i l’entrant compartint l’homenatge als Special Spurs del SESE


Tot l’equip dels Spurs durant l’acte.

 

 

Scroll al inicio