Infantil A Femení
Coalci 52 – SESE 62

Després d’una setmana «mogudeta» d’entrenaments, les nenes de Samu van donar un cop sobre la taula en aquesta segona fase, amb una victòria vital per consolidar-se en la segona plaça del grup, basat en un joc intens en defensa i encertat en atac, demostrant com sempre comenta l’entrenador que si es vol, s’aconsegueix.
I això que el partit no va començar bé per a les de Virrei Amat. Un 10-4 inicial marcava diferències especialment per la falta de defensa, amb cistelles massa fàcils per a les locals, i amb escassa velocitat en atac com demanava des de la banda Samu. En el segon quart van estrènyer les del Sese, augmentant defensa i velocitat i amb un parcial de 3-6 ajustaven el marcador amb un igualat 13-10. El tercer quart va ser el pitjor del ‘Sese en tot el partit. Un dur parcial de 11-4 posava un clar 24-14. Però les noies del Sese van capgirar en el quart quart amb un joc espectacular en defensa, assegurant tots els rebots, i ràpid en atac, el que va propiciar un parcial de 6-18 i cistella psicològica en l’últim segon que deixava un marcador de 30 -32.
A la segona part, les coses havien canviat. La iniciativa era per a les del Sese, amb un joc valent, dur en defensa i molt encertat en atac. Després d’un respecte entre els dos equips (7-7) i marcador favorable a les del Sese (37-39), el Sese va anar a per tot posant ànima, joc, intensitat i velocitat, fet que va desbordar a unes locals més fortes físicament que no van poder frenar les ganes de guanyar i convèncer de les blavoses del Sese. Un parcial final de 15-23 deixava una clara i justa victòria per a les visitants, que ho van celebrar amb l’himne del Sese al centre del pavelló de Badalona.
Cal destacar el suport incondicional dels pares i / o mares de les jugadores del Sese que van ser vitals perquè el conjunt de Sese guanyés amb tota justícia el partit. La setmana que ve, el Tona, un rival d’un altre nivell on s’ha de jugar sense pressió, això sí posant intensitat i entrega sobre el terreny de joc. A entrenar millor que l’última setmana, felicitats Infantil A i Força SESE !!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio