Infantil A Femení
COALCI S. JOSEP 58 – 55 SESE A

És el que té el món de l’esport. L’ infantil del Sese va jugar el millor partit de la temporada i va merèixer, per joc i lluita, la victòria ja que va dominar set quarts dels vuit i només els locals es va avançar en el darrer, on les nostres van tenir, fins i tot, ocasions per guanyar. … Aquest és el camí a seguir
El partit es va iniciar de manera meravellosa. Jugant amb equip, movent la pilota i amb encert en atac, el Sese es va avançar per 4-12 davant d’unes locals sorpreses per la intensitat de les nostres noies. L’àrbitre del partit va ser molt rigorós en la senyalització de faltes personals ja que les nostres van ser carregades de faltes, unes justes i unes altres que no eren. Això va provocar que les locals arribessin a treballar fins a divuit llibres gratis amb gran èxit (prop del 50%).. D’aquest amanera les locals, «puntito a puntito» de tir lliure es van anar apropant a 21-23 en el tercer quart però una nova estirada de les nostres va deixar un marcador de 25 33. amb una gran primera part de bàsquet.
La segona part va ser molt més igualada però sempre les nostres portant la iniciativa en el marcador. Les locals van assolir l’empat a 50 punt en els darrer segons del setè quart. Aquest fet va animar a les locals i al cansament de les nostres carregades de faltes i amb dues fora del camp. En el vuitè quart les locals controlaven el marcador però les nostres en una demostració de lluita, coratge van tenir fins a tres oportunitats de guanyar en els darrer segons però no van tenir sort.
En definitiva, una gran partit el vist a Badalona, que va fer gaudir al públic del pavelló i que demostra que aquest és e camí a seguir. Jugant amb intensitat i amb els moviments des de la banqueta de Samu, les nostres poden aspirar a tot. El Sant Josep és de la nostra lliga com el Gavà, el proper parit, i l’Hospitalet. Les nostres van quedar molt decebudes però cal aixecar els ànims i entrenar aquesta setmana «a tope» per aconseguir la primera victòria davant el Gavà. Ànims, felicitats pel partidaç i força SESE!!!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio