Infantil A Femení
Gavà 59 – SESE A 45

Gavà 59 – SESE A 45
És impossible guanyar un partit de bàsquet cometent 9 accions de passos i perdent fins a 23 pilotes perdudes, i més a l’exigent categoria A on els equips no perdonen. El Gavà ha guanyat el partit més per errors nostres que per mèrits de les locals. La diferència final va estar marcada per l’enfonsament físic de les del Sese, als dos darrers quarts, en un partit força igualat.
La primera part va ser molt igualada encara que les locals portaven la iniciativa sobre el parquet. Els quarts expliquen la igualtat del partit (7-4, 7-6, 4-3 i 4-2), amb un marcador obert al descans de 22-15.
La lesió d’Aiko va provocar la reacció de les noies de Samu. Estrenyent en defensa i posant intensitat sobre les rivals, amb bones defenses sobre les més altes, van posar un parcial de 13-22 en dos quarts i posar-se endavant en el marcador (35-38). El desgast físic, i amb tres jugadores eliminades, es va mostrar especialment al vuitè quart on les locals es limitaven a fer faltes personals, amb poc encert de les nostres (3/14), i elles anotant sense cap tipus de defensa. Les locals posaven un rotund 18-3 per deixar un marcador de 59-45.
Derrota per aprendre que cal jugar fins al final encara que anem perdent, s’han vist coses positives i altres negatives. Esperem que la lesió ‘Aiko es quedis en un ensurt, la nota negativa del partit. Cal continuar treballant, ànims noies i sempre.

Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio