Infantil A Femení
Mataró 64 – SESE A 37

L’Infantil A és un equip en construcció, amb tres cares noves, nou entrenador (i entrenadores) i davant del potent Mataró, va oferir dues cares i va acabar pagant l’esforç físic en una segona meitat de clar color local.
Mataró i SESE van oferir una primera meitat molt igualada amb dos quarts pels locals i dos per les nostres noies que van oferir una demostració del caràcter del nou entrenador Samu. Forta defensa, amb moltes personals, i ambició en atac. En els tres primers quarts 22-18 i les nostres defensant-se com podien davant d’un rival més fort físicament. Només una petita davallada física de les noies de Samu, va provocar un enganyós 32-21 amb moltes cistelles que pràcticament van sortir «del aro» quan l’acció ofensiva va ser molt bona.
La segona part va ser un altra historia. Domini total i absolut dels rebots en una i altre àrea, moltes errades en pases, moltes pilotes perdudes i gran encert en llançament de tres (fins a cinc van fer les locals) van provocar que les locals agafessin una avantatge gran, això sí amb un «espiritu»de lluita de totes les noies. El «poderió» físic de les locals va marcar diferències fins un final rotund de 64 a 37 per les locals.
En definitiva, bona prova per un equip infantil que no havia disputat cap amistós en pista gran i una segona part que va deixar veure les carències que poc a poc aniran millorant, segur!, el cos tècnic en un equip nou i amb futur per davant. Cal treballar als entrenaments.
Força SESE‼!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio