Infantil A Femení
Molins 2006 48 – SESE 50

.Important victòria moral de les noies del Sese davant un rival de la nostra lliga i dos «puntets» aconseguits especialment per la bona defensa i la intensitat de l’infantil del Sese després d’una setmana d’entrenaments no massa bons.
El partit va estar molt igualat del principi al final però sempre anant per davant en el marcador fins un darrer quart molt emocionant.
Després d’un 5-5 inicial, el conjunt de Samu va augmentar el ritme defensiu i la intensitat de totes es noies sobre la pista. El resultat va ser un 6-10 que posava a les nostres per davant en el tercer quart. Malgrat alguns errors en defensa, vam saber lluitar i superar la pressió de les locals en un darrer quart (10-9) que deixava el marcador molt obert. Cal destacar l’esperit de lluita del conjunt, de totes les noies malgrat un arbitratge dolent i les continues pressions dels aficionats locals amb l’arbitratge i la nostra defensa.
A la segona meitat, la capacitat de resistir a base de lluita va ser la clau de la victòria. Assegurant els rebots e defensa, l’atac va estar encertat en moments claus. Un parcial de 19-22 posava un emocionant 40-46 a falta de cinc minuts. Les locals van estrènyer en defensa i encertar en atac posant un parcial de 8-5 però les nostres noies (al contrari que en altres partits on van massa accelerades), van saber jugar amb el rellotge per guanyar a un rival directe per un ajustat 48-50, massa curt perquè les nostres van ser molt millors que les locals.
En resum, bona victòria, bon joc, millorar en defensa i sobretot, sobretot, entrenar bé els tres dies de la setmana perquè després, els bns entrenaments es veuen reflectits en els partits. Ara tenim sis entrenaments per entrenar al màxim (ja que la setmana que ve no juguem) i ens trobarem al imbatible Sant Josep Obrer que en aquesta temporada ha jugat 14 partits i ha guanyat tots. Un rival d’altre lliga però les nostres a lluitar i treballar. Felicitats equip i sempre força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio