Infantil A Femení
Sant Josep 71 – SESE 61

L’home és l’únic animal que ensensop dues vegades amb la mateixa pedra però en el cas de l’infantil A del Sese arriba a ensopegar fins a tres vegades. Sis partits des d’inicis de temporada i parcial de 3-3 amb tres derrotes amb les mateixes característiques: les locals estrenyen i les nostres s’enfonsen físicament davant el joc i les grades locals. No hem evolucionat molt …
La primera part va ser igualadíssima amb quarts per cada equip (6-8, 8-6, 7-8 i 7-9) que deixaven un ajustat 20-31 i molt de respecte entre els dos equips després de portar ja sis partits en tota la temporada.
L’infantil A va sortir decidit a portar-se el partit i amb un parcial 14-19 cobrava avantatge en el marcador (43-50) a base d’un joc fort en defensa (provocant moltes personals!) i encert en atac. Incús l’infantil va arribar en el setè quart a tenir tretze punts d’avantatge però quatre errades en defensa auguraven el trist final (51-60).
Eren nou punts que jugant amb calma i no a base de llençar la pilota ràpidament van provocar l’esgotament total d’algunes noies amb massa minuts sobre el parquet mentre el tècnic locals renovava al seu equip en el tram final. Amb molt d’encert en el tir lliure, les locals posaven l’empat a 61-61 en els darrers segons del partit i amb mala cara de les nostres noies. Un parcial de 10-1i i tres minuts de prorroga amb iniciativa total per les locals animades per derrotar al líder del grup. Un parcial de 20-1 ho deixa clar, el Coalci va marcar quasi més punts en vuit minuts que en tota la primera part!
En definitiva, primera derrota de la que s’ha d’aprendre molt. A la baixa de Laia es va afegir alguna jugadora totalment desconnectada de l’equip i a la que animem perquè és una jugadora important. Tot depèn de l’infantil per situar-se entre els dos primers llocs de les fases. Li hem donat vida al Coalci que té un partit aplaçat (o sigui, li queden tres partits) però el nostre equip ha de sortir a guanyar primer al Llor, que no serà el mateix de la primera volta, i tancar la competició a Hospitalet. Dues victòries asseguren la primera posició, inclús perdent un hi haurien moltes possibilitats d’entrar en les dues places de promoció però anirien a les matemàtiques. Agrair la participació de la infantil B Dana que ja és una més d’aquest equip.A entrenar fort i sempre força SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio