Infantil A Femení
SESE 33 – Pallejá 23

En l’hora de la migdiada (16h), el partit entre l’infantil A del Sese i el Pallejà va ser com les típiques pel·lícules d’Antena 3,, aquelles en què et saps l’argument i encara més el final. Partit fluix davant un rival encara més fluix …
L’argument del parit va ser bàsic som superiors al rival i amb marcatges durs superem la major capacitat ‘d’alçada de les rivals. El protagonista convidat d’aquesta película va ser l’àrbitre que va permetre el joc dur i que tenia presa per acabar el partit per veure un altre film de major qualitat. La mostra és que només va assenyalar vuit faltes a un i altre equip i totes en el tram final. Les locals van dominar de principi a final. A la primera par dios quarts resolts amb un 11-0 van deixar un marcador curt però de clar color local (18-12).
A la segona meitat, joc fluix, avorrit, moltes errades en una i altre cistella, poc joc col·lectiu en l’infantil del Sese però el més important és el 15-12 de la segona meitat i dos puntes més, nova victòria que ens col·loca en una valuosa tercer aposició.. Agrarir l» ajuda de la infantil B Ainhoa que va jugar, com sempre, molt bé.
En resum, cal retrobar les sensacions davant el potent Sant Josep Obrer per afrontar amb garantíes partits amb rivals de la nostra lliga com el Molins o el Coalci, proper rival de les nostres noies on hem de guanyar per quasi assegurar la nostra posició a la classificació. Serà segur un partit dur amb un rival amb 1 una victòria i dues derrotes .A entrenar fort, a creure en elles i els consells del cos tècnic i sempre força SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio