Infantil A Femení.
SESE 39 – 68 U.E.MATARÓ

Nova derrota de l’infantil del Sese davant un equip d’una altra categoria, un equip que juga en una altra lliga, en un altre nivell. L’equip de Samu va captar el pernil però quan l’equip del Maresme va estrènyer en defensa i atac, el partit es va tancar ja que la contundència física i tècnica del U.E. Mataró va ser la diferència entre un i altre equip.
I això que la primera part va ser més que igualada. Després d’un tempteig inicial de 10-12, les nostres van posar il·lusió i entrega davant el major poder físic d’unes rivals que agafaven tots ho rebots. Però el coratge de l’infantil, a base de velocitat i moviment de pilota, descol·locava a les del Maresme que van veure com el Sese seguia viu en el partit amb 10-9 en el quart quart que deixava un marcador ajustat de 27-31 després d’una bona primera part de les jugadores de casa.
A la segona part, l’infantil del Sese va aguantar fins al trec quart on el parcial de 4-10 col·locava a les del Mataró amb deu punts d’avantatge que van ser el llit elàstic perfecte per a les rivals. Amb contundència física, fregant les personals, i amb velocitat van desarborar a unes locals que van posar ganes. Els errors en passades,, les casnastas fallades, van provocar que les rivals s’anessin fàcilment en el marcador en el cinquè quart (35-48). Les rivals a la contra van destrossar l’infantil que va veure com un parcial de 4-20, amb cistelles massa fàcils, van deixar un marcador de 39-68.
En resum, es va jugar bé i va caure davant un gran equip que va posar les coses al seu lloc després de la igualtat de la primera cosa. Cal seguir creixent a força de partits i sobretot, d’entrenaments, Les jugadores han de creure en elles mateixes i això només es fa entrenant bé durant la setmana. La setmana que ve, un os dur, El Barça, ens espera …Forçá SESE!!!

Scroll al inicio