Infantil A Femení
SESE 43 – Tona 77

Actitud, un terme que prové del llatí actitudo. D’acord a la RAE, l’actitud és l’estat de l’ànim que s’expressa d’una certa manera. L’altre definició fa referència a la postura: del cos d’una persona (quan transmet alguna cosa de manera eficaç o quan la postura es troba associada a la disposició anímica). Si l’actitud és positiva hi ha intensitat sobre la pista i si és el contrari, es surt a la pista ja derrotat. Evidentment el rival és superior però en principi vam sortir amb 0-0 al marcador. Si es posa intensitat i es perd hi haurà de reconèixer els mèrits del nostre rival i aplaudir el seu joc (i pensar també en aprendre). El Tona és un rival superior i juga una altra lliga …
El partit va durar el que va voler el Tona. Durant primera part i a mig gas, el Tona marcava distàncies aprofitant-se dels nombrosos errors defensius i de les constants pèrdues de pilota en accions fàcils. Així es va arribar al descans amb un ajustat 19-32.
A la seguda part, el Tona va demostrar el perquè és un equip que juga una altra lliga, a moltes galàxies de l’Infantil A del Sese. En els dos primers quarts, 8 -24 van sentenciar un partit que ja estava perdut des del minut zero. Pel rival, encert en joc col·lectiu, en llançaments de tot tipus (set triples i efectivitat total en tirs lliures) mentre a les nostres els costava trobar forats en una defensa molt més forta que la nostra. De res va servir un parcial de 12-5 en el setè quart perquè les rivals van respondre amb un concloent 4-16, per deixar un marcador rotund de 43-77.
En resum, sense actitud i intensitat el partit suposa derrota. La setmana que ve juguem un partit que és una final contra el Molins. El que guanyi assegura la tercera posició, o sigui cal posar-se el «mono» i treball i suar al màxim els entrenaments. Cal destacar la important baixa d’Ainhoa (que esperem que es recuperi bé i ràpid) i de la infantil B, Dana, que va ser de les millors locals del parit.
Ànims i Força sempre SESE !!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio