Infantil A Femení
SESE 45 – 39 CB Cantaires Tortosa

S’inicia el partit molt igualat entre els dos equips, amb tall dels passes del Sese que són corregits en els últims minuts de la primera part i reforçats per un més intens marcatge al Tortosa, deixant una curta distància en el marcador que acaba en un 9-10.

L’alineació Blava del segon quart augmenta la defensa del Sese sota cistella i reforça la pressió en camp contrari, creant bones opcions que provoquen faltes personals del Tortosa amb tirs lliures. El Tortosa pren la opció de tirar de 3 per igualar el marcador, però la pressió constant del Sese en atac segueix sumant tirs lliures per les personals rebudes del Tortosa.  La defensa del Tortosa s’estova al final de la segona part, deixant un marcador de 27-17.

En el tercer temps l’equip local continua atacant fort i amb bona defensa. El Tortosa té pèrdues de pilota en atac i continua encapçalant les personals contra l’atac del Sese, a més dels persistents passos d’alguna de les seves jugadores frenant el joc tortosí. El cansament acusa als dos equips i acaba el marcador en 35-26 per encarar la última part del partit.

En l’últim temps surt un Tortosa més intens i el menor encert del Sese al tirar a cistella fa pensar en un canvi en el marcador. Finalment, l’estratègia dels tècnics del SESE i la persistència de les jugadores amb més rapidesa al pujar la pilota vens la opció d’un joc contundent com a eina del Tortosa per penetrar en la defensa de les Blaves. La victòria pel SESE acaba amb un marcador de 45-39. Victòria merescuda però també indicativa dels errors a millorar com els saques i d’altres cosetes a polir que ben segur l’equip d’entrenadors anirà treballant.
Volem agraïr l’ajuda a la Sara de l’Infantil B.
Força SESE!

#somblaves #forçasese #wresstlers

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio