Infantil A Femení
SESE 45 – Molist 28

L’infantil del Sese tenia una final contra el Molist. Guanyar era assegurar-se la tercera plaça del gup i consolidar-se com el millor equip de l’ » altra» lliga diferent a la que juguen el Tona o el Sant Josep Obrer. El partiit no va ser dels que passaran a la història però al final es va aconseguir guanyar a força de defensa intensa i de trobar a un Molist molt més fluix que en el partit d’anada, on les nostres van guanyar per escassos dos punts.
El partit va estar manat de principi a fi per les noies de Samu. Mantenint una defensa intensa i amb moltes mans, les rivals no eren capaços de superar l’entramat defensiu de les locals. Un cop anul·lada la capacitat ofensiva rival, només n’hi havia prou amb marcar diferències per guanyar amb total tranquil·litat, tot i els molts errors de les nostres noies. A un parcial inicial de 10-2, les rivals només van ser capaços d’anotar 10 punts en tres quarts mentre les nostres, sense apurar-se, 15. Marcador al descans, 25-12.
El partit a la segona meitat va tenir menys ritme encara. Semblava que les rivals entraven al partit amb un inicial 6-8 però va ser un miratge perquè les noies del Molist es van enfonsar totalment desesperades davant l’ardor defensiu de les locals, el factor que va decidir el partit. Jugant amb rapidesa i intensitat van imposar un rotund 14-8 per deixar un definitiu 45-28.
Agrair la presència de la infantil B Dana que va jugar un gran partit i que la nostra Ainhoa contínua en procés de recuperació i que esperem que torni ràpid a l’equip. Tres punts, tercera victòria en aquesta segona volta i l’infantil A de l’Sese com a líder del grup de l’altra guerra. La setmana que ve a gaudir, a lluitar sense importar guanyar o perdre davant l’equip més fort del grup. El Sant Josep ens esperarà amb ganes desprès del que van patir per guanyar a la nostra pista. Ànims, felicitats per aquesta segona volta, a entrenar al màxim i sempre Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio