Infantil A Femení
SESE 46 – St. Josep 67

L’infantil del Sese va estar com el dia, gris i massa fred. Era un partit important davant d’un Coalci que no és superior al nostre com es va demostrar a la primera fase amb victoria a casa i derrota per la mínima a Badalona. 

Però en el partit de la segona fase, l’equip badaloní va assegurar la victòria en una primera part dolenta de les de casa i una segona on les locals ho van intentar mentre el seu rival va defensar la seva avantatge al marcador per guanyar merescudament. 

A la primera part, les locals van sortir massa fredes i fluixes en defensa. Aquest fet ho va aprofitar el Coalci per posar un clar 5 -21 en dos quarts (4-13, 1-8). Al tercer quart va haver-hi una reacció de les locals que apretant en defesa i millorant en atac van posar un 8-1 acostant-se al marcador (13-22). Les locals s’entonaven i al darrer quart de la primera part va passar el que decidiria la victòria final de les visitants. El Sese entrava al partit posant-se a sols sis punts però en tres errades greus (3 pèrdues de pilota innocents) vam encaixar un 0-6 que deixava el marcador al descans amb un clar 20-33. De poder tenir una desventaja de sols sis punts a tenir 13 punts en contra!

A la segona part, les locals van millorar, això sí sempre controlant el marcador les noies de Badalona. El parcial de la segona part demostra la realitat de la gran igualtat entre els dos equips (26-24). El partit es va perdre en la freda sortida de les locals (potser contagiades pel fred del carrer o l’hora del partit!(. Un resultat de 46-67 i justes guanyadores de les noies del Coalci…

Cal seguir treballant i ara ens trobarem amb equips a priori molt superiors. Entrenar fort i la setmana que ve a superar el fred i l’equipaç que té el Tona, un dels favorits a guanyar aquesta segona fase. 

Força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio