Infantil A Femení
SESE 50 – Hospitalet 47

En plena jornada de reflexió per motius d’eleccions, el partit de l’infantil és per reflexionar. Tercera victòria consecutiva, es reafirmen com a líders del grup però … el partit va ser pèssim, l’equip juga com no es juga el bàsquet, un equip inconsistent que es basa en només accions individuals en atac, amb un plantejament, en defensa des de primera línia, 3-2 que va facilitar cistelles de dos contra un o tres contra un i per descomptat que van demostrar el poc físic de les nostres davant un rival de similar nivell. I si a això acompanyem un arbitratge dolent per als dos bandes, no passarà als annals de la història d’aquest infantil aquest partit.
El partit va començar bé prement en defensa i encertant en atac i un primer parcial de 8-0 mostrava que l’infantil A de l’Sese sortia a guanyar. Però les visitants van anar de menys a més i aprofitant el suïcida plantejament local, es basava en superar la primera línia per encistellar gairebé sense oposició i la primera línia en l’altre camp. Resultat: 7-14 i marcador d’empat a 15 punts. L’últim quart va ser molt igualat (7-6) i al descans un ajustat 22-21.
La segona part mostra el que és el nostre equip. Des de mostrar una clara superioritat a enfonsar-se i acabar patint portant una avantatge de tretze punts.. Un inici igualar (7-6) i el partit molt viu i igualat (29-27). Però un rampell d’orgull i d’encert individual (no en jugades d’equip), parcial 17-6 que semblava sentenciar el partit (46-33). Però no, els partits de bàsquet no finalitzen fins el xiulet final i amb el cinquè de «luxe» va veure com les visitants endossaven un clar 4-14 i fins i tot van tenir la darrera pilota. Patint però guanyant en definitiva.
En resum, cal entrenar encara més fort, cal compromís de totes, i per part del cos tècnic reballar i treballar per unir l’equip sobre la pista com es va veure al Torneig de Coma-ruga. Agrair el suport de la infantil B Dana i sempre força SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio