Infantil A Femení
SESE 54 – Hospitalet 42

Gran final de festa i la «grossa» va caure a un equip infantil que va jugar el millor partit de la temporada, amb la baixa d’Aiko, davant un Hospitalet impotent veient la rauxa defensiva i ofensiva d’un Sese que es va revenjar de la dura derrota en la ·canxa» rival. 

Conscient de la importància del partit,  les noies de Samu van desarborar totalment a un Hospitalet al que li va caure tota la fúria local. Mitjançant una gran defensa i un encertat atac, i després d’un inicial 4-4 al marcador, les locals van ser capaços, d’endossar un 22-13  en tres quarts meravellosos per deixar un marcador al descans de 26-17, un marcador que reflectia la superioritat del Sese.

Tothom es recordava de la segona part funesta en el partit d’anada, la pitjor mitja part de la temporada. I les locals ho sabien però l’Hospi no. Un nou parcial de 17-6 sentenciava un partit espectacular de TOTES les jugadores. El marcador de 43-23 va ser alleugerat per les visitants davant la lògica relaxació local, després del gran esforç físic d’unes jugadores locals en estat de gràcia.El 6-17 final ja no servia per res. El Sese no va necessitar els dos darrers quarts per obtenir una victòria clara i merescuda, un gran final de festa a aquesta fase regular.

Agrair la gran ajuda de Dana i Emma de l’infantil B que van aportat molt. En resum, una gran victòria per acomiadar l’ any 2018 en un equip que ha mostrat les dues cares de la moneda però l’evolució va a positiu,, perquè l’infantil A ha demostrat que quan s’entrena bé durant la setmana, es reflexa perfectament en els partits.  Desitjar unes grans festes de Nadal a jugadores, cos tècnic, pare i/o mares, germans, avis, etc que no deixen d’animar a aquest equip i en definitiva a tota la família del SESE amb un crit enorme de SEMPRE FORÇA SESE!!! 

BON NADAL I MILLOR SESE 2019!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

 

 

Scroll al inicio