Infantil A Femení
SESE 58 – 64 Salle Ploms Reus

En la primera part del partit ambdós equips mantenen una curta distància en el marcador, errors en els passes de les noies del SESE i menor intensitat que l’equip visitant fa que les jugades elaborades de les locals no siguin suficavançar

En la segona part hem pogut veure un SESE més intens malgrat no constant, amb ganes d’aconseguir superar la defensa del Reus, fet que en ocasions ha trobat el seu objectiu amb aclamades jugades d’equip, però en d’altres s’ha convertit en precipitació i errors que la permanent intensitat del Reus a aprofitat. Altre vegada els errors del SESE en passes, la manca de previsió dels moviments del contrari i l’acumulació de personals que el Reus ha transformat en punts ha començat a diferenciar el marcador a favor de les visitants.

La segona part ha estat un apropament amb ganes i esforç per superar el marcador de les visitants, però el major encert del Reus i les personals del SESE han fet impossible capgirar el resultat que ha tancat en un 58-64 a favor de l’equip visitant. Sis punts de diferencia, indicador que les “Blaves” no es troben lluny d’aconseguir la constància en un  nivell de joc més intens i de major encert.

Ànim noies, quasi ho tenim!!!!
FORÇA SESE!

Scroll al inicio