Infantil A Femení
SESE 61- Sant Josep Obrer 70

15 partits, 15 guanyats i la majoria tancant marcador … Però res és impossible quan s’enfronten David contra Goliath. Tot i les baixes de Paula i Candela, i el estat engripat de la Mar que la va tenir en un llit fins a l’hora del partit, el Sese Infantil A va tenir conta la cordes a un equip rival que no va ser tan superior com demostra en la taula i especialment en el partit.

El partit de les infantil del Sese va ser superb des del quart primer. Un 4-6 inicial mostrava a un Sese que oferia una defensa intensa, amb totes donat-ho tot sobre la pista. Igualtat al màxim que es va trencar en el segon quart per la diferència física de les rivals (no tenia més jugadores Samu!). Els rebots sota cistella van propiciar un 5-14 que disparava el marcador a un 13-26. Però les nostres noies estaven súper-mentalitzades i van saber tornar el cop amb un 6-6 posterior i especialment un 11-8 que deixava un marcador ajustat de 30-34 amb un rival atabalat per la gran defensa de les locals i l’encert en atac des de llançaments llunyans.

La segona part no va canviar res i un parcial de 11-7 (un altre quart guanyat!) posava el marcador a tan sols cinc punts de desavantatge (36-41) a base d’intensitat a tota la pista i una gran defensa assegurant quasi tots el rebots. El partit estava viu i les rivals desconcertades davant del gran joc de les locals. El partit era un estira i arronsa i després d’un parcial de 6-8, responien les locals al setè quart on es van tornar a imposar per un 11-8 i es va posar a quatre punts del rival (53-57). Un 8-13 finals va deixar un marcador final de 61 -70 però amb unes jugadores locals que van rebre l’ovació del públic present al seu pavelló.

En resum, gran partit que demostra que amb intensitat i força defensiva es pot guanyar a qualsevol rival, encara que no siguin de la nostra lliga, i que marquen el camí pel futur d’aquest equip en formació de cara a la recta final de la segona fase. Ara ens ve el Pallejà ( un equip de la nostra lliga) i no ens hem de refiar. Hem de treballar molt i sobretot recuperar a les nostres jugadores lesionades i minvades i afrontar el partit com si fos una nova final. Agrair l’ajuda d’Ainhoa del mini que va jugar molt bé. A treballar, a continuar creixent i sempre

FORÇA SESE!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio