Infantil A Femení
SESE A 44 – 38 Gavà

Primera victòria de l’equip infantil a la categoria A. La vida et torna el que es mereix. Si en el partit de la passada setmana, l’equip del Sese va merèixer la victòria, que va perdre en el darrer quart, davant el Gavà va estar sempre per darrera però en una demostració de coratge i intensitat, l’equip infantil va derrotar a un físic Gavà.
El partit no va començar bé. El físic de les jugadores rivals i el poc encert en atac va provocar que en tres quarts el marcador fos de 4-15 per les rivals que tenien unes jugadores molt altes que encistellaven amb facilitat. També s’ha de dir el poc encert en atac ja que es van llençar quasi trenta tirs (alguns molt fàcils) però no es va encertar. Malgrat aquest marcador, en el darrer quart de la primera meitat, l’equip de Samu va augmentar el ritme del partit i la intensitat en defensa. Això va provocar que les locals arribessin al descans amb un marcador de 17-17. El partit estava viu…
L’inici de la segona part va ser com la primera part. Un 4-11 provocava un altres estirada pel Gavà (21-28). Però les locals no estaven disposades a perdre davant un rival de la nostra lliga. Defensat al límit, posant ritme i intensitat sobre la pista, malgrat estar carregades de faltes,, les nostres noies van donar una lliçó de bàsquet a un Gavà que disposa de jugadores més altes i fortes físicament. En els darrers quatre quarts un parcial de 27-10 donava una gran victòria a les locals amb un 44-38 final.
En definitiva, felicitar al nostre equip que va pujant escales partit a partit a base de posar intensitat, força i ritme als partit. Cal perfeccionar l’atac, es van errar massa cistelles fàcils,. Aquest millora només es pot produir entrenant amb ganes i sobretot que les nostres jugadores es creguin el que poden fer, que crein més en elles.
Felicitats i força SESE!!!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio