Infantil A Femení
Tona 76 – SESE 46

Res a dir. El Tona va demostrar sobre la pista del seu bonic pabelló que és infinitament superior al conjunt infantil del Sese. És estrany que aquest equip estigui en aquesta fase A perquè és tot un equipas, juga en altre lliga i no en la nostra. Les locals són de nivell més alt i les nostres potser no són A. Potents fisicament, de gran envergadura física, de inmensa qualitat técnica (6/ 9 en triples i més del 70% d’encert en tirs lliures i lògicament tots el rebots per elles). El Tona és el millor equip que s’ha trobat el conjunt del Sese en les darreres temporades. Per les locals no va ser més que un entrenament.
Anecdòtic va ser el 0-2 inicial perquè quan les locals van prémer l’accelerador, no es van trobar cap tipus d’oposició. Aprofitant la seva envergadura física, i aprofitant el seu cos, no van tenir rival en un infantil amb una defensa sota la cistella inesxistent. El partit sentenciat en tres quarts amb un parcial de 30-6 i tots tenint l’impressió o la sensació de que ens tancariem el partit.. Les locals van baixar el nivell en el darrer quart de la primera part i al descans, 36-11.
A la segona part, l’infantil del Sese va jugar millor i el més positiu és que no es van rendir, tot i la diferència física i del marcador, fins al final. Un 14-4, al cinquè quart, deixava un escandalós 50-15-Però les nostres van reaccionar, o ens ho van permetre les locals, per guanyar els dos darrers quarts per 7-15 que retallava el marcador fins un 58-30. Una darrera rauxa local deixava un marcador rotund, 76 -46…
En resum, un d’aquells partits on s’ha d’aprendre molt ja que el joc col·lectiu i la intensitat necessària no van aparèixer sobre el terreny de joc. Cal entrenar més i més, seguir els consells del cos tècnic i continuar creixent. Agrair la presència de la infantil B de Noa que va jugar molt bé. La setmana que vé un rival que no coneixem, Molins, però que segur ens hos posarà díficil. Ànims noies i sempre força SESE!!!

Resultats i classificació fase prèvia
Resultats fase regular
Fotos de la temporada

Scroll al inicio