17473

08/05/2022

Final a quatre Infantil Femení Preferent B
*Semifinal*
CBF Cerdanyola 78 – 88 Club Joventut Badalona
Vilabàsquet Viladecans 52 – 64 *SESE*
*3r i 4t lloc*
Vilabàsquet Viladecans 57 – 60 CBF Cerdanyola
*Final*
SESE 50 – 58 Club Joventut Badalona

Aquest cap de setmana es va disputar la F4 l’Infantil Femení Preferent B al Pavelló Ramon Aldrufeu de Virrei Amat. La organització va estar a l’alçada del nivell de competició i vam gaudir d’un cap de setmana de bàsquet formatiu i de qualitat.
A la semifinal les noies del SESE vam competir en tot moment, controlant els nervis propis d’una fase final. La primera part va estar molt igualada en el marcador i en sensacions on tots dos equips lluitaven de tu a tu deixant-se la pell en cada acció. A la segona part el SESE vam estar més sòlides en defensa, fet que ens va permetre imposar un ritme de joc que ens fa sentir còmodes i vam agafar una ventatge en el marcador que vam gestionar perfectament, en els últims 2min vam controlar les embranzides rivals i vam conquistar el bitllet per a la final.
A la final es va viure un altre molt bon partit de bàsquet competit i igualat en el marcador. A la primera part vam tenir sensacions positives i vam anar sempre per damunt al marcador amb la Penya ben aprop. A la segona part se’ns va tapar la cistella i vam deixar d’anotar durant bona part del tercer quart, i així va ser impossible mantenir el marcador a favor. La Penya va capgirar l’electrònic. La reacció de les noies del SESE va arribar i vam tornar a marxar 7 punts amunt. No vam poder mantenir el ritme i vam tornar a caure en el desencert ofensiu que ens va portar a perdre part de l’energia defensiva, la Penya va seguir amb el seu partit sense perdonar en atac i estirant la avantatge fins a la victòria final.
Estem molt orgullosos i satisfets de l’esforç de les noies, la seva evolució és increïble i els queda un futur brillant. Segur que tornaran més fortes que mai. Seguim que això no s’ha acabat i encara ens queden les fases.
Volem aprofitar la crònica per agraïr a totes les jugadores/jugadors, entrenadors/es, familiars, amics i gent del SESE el suport aquesta temporada, i en especial aquest cap de setmana. Hem tingut una afició espectacular, una afició de 10! Moltes gràcies a tothom!
Noies som 10nes de Catalunya! Merescudíssim!
Seguim! A per més i millor!
Força SESE!

Resultats i Classificació:

Fotos de la temporada

© SESE (Secció Esportiva Santa Eulàlia)