Infantil A FemeníI
Centre Catòlic L.H 80 – SESE 48.

Després de la victòria, jugant amb intensitat, davant el Gavà, hem passat a un partit on les nostres nenes van baixar els braços en el cinquè quart davant el parcial encaixat per part de les locals. Al bàsquet es juguen vuit quarts i les nostres només van jugar quatre i així és impossible guanyar…
I mira que la primera part va ser bona perquè després del 7-5 inicial, l’infantil femení del Sese va tenir una gran encert en atac ocultant les debilitats en defensa (ja que les locals pràcticament encistellaven des de sota la cistella). Augmentat la velocitat en els contraatacs, les nostres van imposar un parcial de 20-27 per arribar al descans amb un marcador de 27-33.
Per quan va arribar el 15-3 de cinquè quart, les nostres es van rendir incomprensiblement amb una baixada de moral total en totes les jugadores i el rival es va passejar lluint un bàsquet senzill davant un Sese sense defensa, sense atac i arribant a perdre fins a més de vint pilotes en atac. L’atac va fallar i la defensa va mostrar unes esquerdes enormes que el rival va aprofitar a la perfecció. Un 43-15 va deixar un marcador contundent de 80-48.
En resum, dura derrota davant un rival no tan superior a les nostres i una derrota de les que s’ha d’aprendre. El bàsquet és un joc de contacte i si es defensa, tens molt de guanyat. Malgrat i tot, cal aixecar la moral de les nostres filles perquè mostrin el caràcter que van fer davant el Gavà o el Sant Josep de Badalona. Desitjar la recuperació d’Isabel, de Vero i Ainoa que van ser baixa pel partit a l’Hospitalet. Allò important és mostrar intensitat i anar aprenent a base d’entrenar fort durant la setmana i d’aquest manera, el resultats arribaran. Ànims i sempre força SESE!!!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio