Infantil A Masculí
Almeda 77- SESE 56

Un parcial de 19-1 a favor de l’equip local en els primers 7 minuts feia que el partit s’ens poses molt difícil ja des del principi.
No vam ser capaços d’entendre des d’un inici el que demanava el partit, intensitat, ganes, concentració, comunicació, fet que quedava reflectit en el marcador.
El segon quart va ser una continuació del primer, seguiem dos esglaons per sota de la intensitat que requeria el partit, no tancàvem el rebot, i perdiem totes les pilotes dividides. En atac, males desicions i accions molt precipitades, tret d’alguns bons detalls individuals. Amb tot això, el resultat al descans era de 51-25.

El tercer quart començava amb un intercanvi de cistelles que es veia trencat per un parcial de 10-2 favorable a l’equip local. Tot i això, es començava a veure una millora en l’actitud de tot l’equip, que ens permetia augmentar la intensitat, millorar en defensa i trobar una millor circulació de pilota en atac.
Aquesta millora es va fer evident en l’últim quart, vam saber igualar la intensitat del rival, i inclús, superar-la. Vam començar a tancar el rebot, a lluitar per totes les pilotes, a comunicar-nos i gràcies a bones defenses aconseguiem cistelles fàcils al contratac. També vam veure una millora en el joc col.lectiu en atac, millorant la circulació de pilota i la presa de decisions.
Tot això, feia que el resultat de l’últim quart fos de 8-22 favorable a nosaltres i que el global del marcador es quedés en 77-56.

Seguim! Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio