Infantil A Masculí
Diagonal Mar 58-78 SESE SESE 71 – 49 Olesa

Cap de setmana de victòries per l’Infantil masculí! Setmana de doble jornada, on a banda del partit contra el Diagonal Mar (58-78), també jugaríem el partit ajornat contra l’Olesa (71-49). Dos equips que tot i estar a la part baixa de la classificació estan tenint bona dinàmica durant aquestes últimes setmanes.

El partit de dissabte, contra Olesa, el trencàvem el primer quart amb un parcial de +9. Tot i això, no aconseguíem desenganxar-nos del marcador, ja que no vam ser capaços de ser prou estables. Amb aquesta dificultat, però, guanyem tots els quarts i finalitzem el partit amb un marcador favorable de 21 punts.

El partit de diumenge, contra Diagonal Mar, seguia la tònica de dissabte, un partit que trenquem al segon període, però que per culpa a la intensitat que el rival proposava no podem resoldre fins al xiulet final amb un marcador de 20 punts favorable.

Afrontem la recta final de partits, contra els líders amb ganes de poder donar un bon joc, i ganes de consolidar-nos com un equip de la part de dalt de la classificació. La setmana que ve, contra el líder. Continuem treballant!

Resultats i Classificació:

Fotos de la temporada

Scroll al inicio