Infantil A Masculí
Martinenc 57 – SESE 72 Mollet 73 – SESE 60

Finalitzem la temporada quedant 2ns a la fase final per decidir els llocs del 5è al 8è d’Interterritorial. Cap de setmana de final a quatre on disputaríem les semifinals contra els 3rs de l’altre grup i posteriorment contra els 3rs del nostre.

El primer partit contra Martinenc va anar de més a menys, on ells van tenir un bon inici amb molt encert en tirs exteriors i vam ser capaços de reaccionar per anar-nos-en al descans amb una diferència de 6 punts. En la segona part, ells pujarien el ritme defensiu, però no són capaços de parar la nostra anotació en l’últim període i aconseguim accedir a la final amb una diferència al marcador de 15 punts a favor.

El segon partit el diputem contra Mollet, on ells surten molt intensos i nosaltres adormits, això ens castiga molt i comencem el partit amb un contundent 4 – 16 de parcial en contra. Som capaços de contestar al marcador i anar amb una mínima desavantatge a la mitja part. El tercer quart el disputem correctament, però l’últim quart, per falta de cames i amb molts jugadors carregats de faltes ens superen.

Finalitzem aquesta temporada amb un gust agredolç, on s’ha assolit l’objectiu d’obtindre plaça per la categoria especial de 1r any, i on s’han vist clars progressos en el nostre joc, tant individual com col·lectiu. Esperem que l’any que ve seguim amb aquesta dinàmica de millora que ens ha caracteritzat aquests últims mesos! Fins a la temporada vinent! Som SESE!

Resultats i Classificació:

Fotos de la temporada

Scroll al inicio