Infantil A masculí
SESE 46 – C.B. Mollet 62

Derrota dels nostres contra Mollet, un rival directe en la classificació. Partit que es plantejava molt important per a les aspiracions del nostre equip.
Començàvem el partit amb una idea clara i seria de com jugar, i gràcies a això vam poder anar al descans amb un avantatge de 6 punts. Cal destacar la gran defensa als jugadors claus del seu equip, i el gran dinamisme en atac, que ens permetia crear bons tirs tot i el mal percentatge.

La segona part ha sigut tot el contrari de la primera. Mollet surt del descans amb una intensitat defensiva superior a la primera, i crea que el nostre joc sigui un caos i deixem de fer les coses que havien sortit correctament a la primera.
No som capaços de corregir la dinàmica tot i els temps morts, i el tercer quart el perdem contundentment.
L’últim quart segueix aquesta mala dinàmica, i tot i que el marcador no és tan desfavorable quan resten 6 minuts, la pilota ens crema a les mans, i no som capaços d’anteposar-nos a la pressió d’estar igualats.

En general, sensacions bones per la primera mitja part, però dolentes en la segona. Seguim treballant per recuperar la bona dinàmica en la qual venia l’equip i plantejar un bon partit de cara la setmana que ve. Seguim!

Resultats i Classificació:

Fotos de la temporada

Scroll al inicio