Infantil A Masculí
SESE 62 – U.E. Mataró 66

El partit va començar amb un parcial 0-4, en els primers minuts de partit, per conseqüència de passades que no arriben al company, falta de comunicació en defensa, les ajudes i tancar mig. El nostre objectiu d’aquesta setmana era clar, defensa, defensa i després l’atac ja sortiria rodat, ja que en el segon quart aconseguim que en 4 minuts no anotessin, i que a la mateixa vegada en 2 minuts ens anotessin 7 punts.
Després del mal començament de partit, defensant a estones i amb un atac que no acaba de ser fluid, aconseguim el resultat de 29-28.
Sortim després de la mitja part a jugar acció per acció, en atac jugar amb espais i ser més generosos i amb la mentalitat que ens fiquessin molt poques canastes per a acabar amb un bon sabor de boca. Després d’un tercer quart on agafem un plus que ens permet acabar 22 -21 acabem l’últim quart amb un 11-17 que és una visió que reflecteix tot el que ha estat el partit.
Ens falta estar concentrats tot el quart i no desconnectar ja que aquestes desconnexions ens perjudiquen molt i després recuperar costa molt.

Continuem treballant,
Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio