Infantil A Masculí
SESE 72 -103 Tarragona

Aquest cap de semana era el partit que tot l’equip esperava, un partit on si volíem, el podíem competir. La paraula clau era intensitat. Després de dos dies d’entrenos en els quals vam treballar sobretot en temes defensius i rebot sabent que l’equip rival era més físic i un equip molt intens en general, que no podíem despistar-nos en cap moment, i que tot l’equip hauria de donar el 100% per estar al seu nivell.

Sabent tot això vam sortir al partit amb un primer quart (18-27) que no ens acaba de convèncer, on perdem passes molt arriscats i la falta de la comunicació defensiva.
El segon quart va ser el pitjor del partit, on ens fica’n molts punts, la majoria de rebots, donant-los segones oportunitats en atac, encara que en defensa comencem a robar alguna pilota que cau a terra.
Encarem un tercer quart que com vam dir al vestuari, començàvem de zero i que amb un notable canvi de mentalitat vam aconseguir portar el ritme de partit que nosaltres volíem amb bones accions en atac de penetrar i doblar i amb una defensa més intensa que fa que l’equip rival afluixi.
L’últim quart va seguir amb bones decisions ofensives, acabant amb un parcial de 25-26, el resultat de l’últim quart demostra l’importància de la defensa, ja que a 100 punts no podem competir.
Això ens ha servit per posar nos les pilas, seguir treballant com ho hem fet fins ara per arribar on estem, i perquè quan anem a Tarragona que el resultat sigui una mica més curt.

Seguim treballant, Força SESE!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio