Infantil B Femení
SESE 26 – CN Sabadell 74

S’inicia el partit amb un marcatge molt intens i proper de les noies del Sabadell que impedeix al SESE passar de mig camp i construir joc propi. Al segon quart canvia l’alineació del SESE i aplica noves instruccions amb unes “Blaves” més defensives i millor rapidesa en l’atac. Les ocasions de les noies del SESE augmenten al tercer quart però el Sabadell no minva la seva pressió i fa quasi impossible que les “Blaves” puguin tirar a basquet per la proximitat de fins a tres jugadores al voltant de la jugadora del SESE.

A la quarta part del partit s’anuncia novament un període del SESE on tornarà a ser difícil creuar el mig camp, on treure de banda es més complicat que de costum, on el marcatge del contrari sobre les locals i les presses de pilota es convertiran en velocitat i força de les noies del Sabadell fins a la cistella local. El marcador de 5-42 és testimoni de la dificultat de les “Blaves” que fan punts a comptagotes en cada quart, mentre les noies del CNS superen la mitja de deu punts. El SESE necessita un canvi d’actitud on la constància enèrgica i la coordinació imperin i compliquin el joc superior de les Sabadellenques.

Al segon temps arriba l’espurna que estàvem esperant els seguidors de les locals, les “Blaves” superen la barrera psicològica front la superioritat del contrari i fan aparèixer la seva identitat i potencial d’equip. El Sabadell tasta algunes inesperades jugades del SESE que la grada local celebra amb intensitat. S’ha aconseguit trencar el goteig de punts amb un 13-46.

Al setè quart la intensitat del SESE no decau i dificulta força el joc contrari, traient de la zona de confort al Sabadell, malgrat les noies del CNS saben restaurar la situació d’inici amb un 18-64.

A l’últim quart ja es sap el resultat, però les “Blaves” s’esforcen en igualar les condicions de joc front un Sabadell que utilitza major tècnica, velocitat i coordinació coneixedor de que amb el SESE no es pot confiar.

Tanca el marcador amb un 26-74.

D’aquesta segona volta amb el Sabadell sabem que es difícil, però no imbatible i de seguir treballant la constància en el joc, l’esforç d’equip i la intensitat coordinada en cadascuna de les jugades, les noies “Blaves” del SESE aconseguiran grans satisfaccions al bàsquet català.

Força SESE ! ??

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio