Infantil B Femení
SESE B 12 – 62 CBS Barça

Un partit amb guanyador anunciat on les “Blaves” del SESE surten a la pista amb tota la il•lusió, sobre tot de jugar en equip. Des del inici les noies del SESE es mostren intenses contra un rival amb més físic i jugadores de més alçada que dificultaran els passes de pilota i la recepció de rebots. El Barça es mostra ràpid i en bona posició estratègica, estanca el joc del SESE i accelera el seu avanç al marcador. Malgrat les ganes de les “Blaves”, sense minvar l’esforç que en alguna ocasió aconsegueix superar al BARÇA, l’energia de les noies del SESE no es suficient per arribar als passes llargs del rival. En l’atac del SESE, el Barça pressiona a les jugadores prenent la pilota o trencant el joc. L’atac del Barça, amb canvi de posició constant i la rapidesa mantinguda en tot el partit, trenca la defensa del SESE.
La intensitat sol•licitada a la pista acaba passant factura a les noies del SESE, perden resistència però no la voluntat de seguir lluitant. Al final, el marcador esperat que donava com a guanyador el Barça.
Ha estat un partit amb guanyador anunciat, però en cap moment a afectat el que caracteritza a l’equip de les “Blaves”, la seva alegria de ser equip i jugar plegades al basquet com equip, compartida per una grada de familiars i seguidors que ha vibrat l’emoció del joc i la lluita de les noies del SESE, celebrant amb intensitat cadascuna de les cistelles i ocasions, casi com si fos el guanyador.
La foto del final, amb l’equip del SESE fent pinya al centre de la pista, ens mostra l’essència de les “Blaves” en el somriure de les noies. Ha estat una gran prova jugar contra aquest rival superior, segur que el treball i esforç en la lluita donarà els seus fruits en properes ocasions.
Força SESE!!!
Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

Scroll al inicio