Infantil B Masculí
AE Badalonès B 71-72 SESE

Partit d´infart no apte per a cardíacs contra un rival amb qui ja ens vam veure les cares a la temporada passada on ens van guanyar. Els nostres nois tenien moltes ganes de treure endavant aquest partit.

Hem de dir que anàvem només 9 jugadors per varies baixes i al 1è periode ens hem quedat amb 8. La cosa no pintava fàcil pensant en el cansament físic dels nois i la pitada de faltes amb les que els jugadors s’anaven carregant i que ens deixava fent equilibris i dosificant amb molta cura l’entrada i sortida de jugadors al llarg de tot el partit.
Hem anat durant quasi tot el partit per darrera en punts, en alguns moments hem arribat fins a estar 12 punts per sota, però els nois no han baixat els braços en cap moment i el bon joc en equip, les ganes i la lluita han fet possible la remuntada. Hem arribat a l´últim periode i quan faltaven només quatre minuts per finalitzar el partit, per fi els nostres nois s’han posat per davant amb un resultat final de 71-72 molt i molt emocionant.
Enhorabona equip! Avui ha quedat demostrat que aquest equip té molta valía. Només cal creure en les bones capacitats de tots, que sabem fer les coses bé i que cal lluitar fins al final en cada partit com hem fet avui.
Continuem en aquesta línea, nois i segur que les victòries aniran arribant!!!.
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio