Infantil B Masculí
SESE 87-86 AE Badalonès

«Sant tornem-hi»… Es repeteix la història amb el AE Badalonès. Un intens partit de tornada que ens fa patir fins al final.

Comencem amb mancances en defensa, amb Individualitats blaves i amb superioritat dels contraris a l’ 1×1. Les seves transicions ràpides i la seva efectivitat al rebot fa que ens portin 10/12 punts de diferència.
Just abans de la mitja part comencem a veure un canvi de joc, jugant més en equip i aconseguint remontar el marcador. Anem al descans perdent de 5 punts.

Els jugadors blaus surten a la mitja part més concentrats, amb més generositat al joc, sumant punts a les contres ràpides i als tirs lliures.
Arribem a un quart temps d’infart amb un marcador d’1 o 2 punts de diferència, que no definia la victòria de banda de cap dels dos equips. I a 39 segons del final un rotund empat innamovible ens portava a la pròrroga.

Les cistelles de casa no volien donar-nos la victòria sense lluitar 5 minuts més demostrant personalitat defensiva i més el.laboració en atac fins arribar a un ajustat final, aconseguint una merescuda victòria. (+1)

Som-hi SESE!! Continuem així!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio