Infantil A Femení
SESE 45 – Coalci Sant Josep 38

Bones sensacions. L’equip de Samu, Clara i Andrea van demostrar contra el Barça que la única forma de créixer és jugar com equip, on tots ataquen i totes defensen. Després vindrà la fortuna d’acertar o no, però l’important és que cada jugador llenci, falli o encerti. I això es va veure contra el Barçà i més contra les de Badalona. Apart, la victòria era vital perquè, amb els dos punts. ja segur no quedarem als últims en un grup fort i en una exigent categoria A.
Aprenent la lliçó de la primera volta (on el Sese va dominar tot el partit, per perdre en l’últim quart), l’infantil del Sese volia quedar-se viu fins als últims compassos del partit. Va sortir amb força i coratge en un primer temps molt igualat davant un Coalci Sant Josep que destaca bàsicament pel seu poder físic, especialment de la dorsal 14, una jugadora molt potent sota la cistella. Però les nostres noies mai van baixar els braços i a base d’intensitat i força igualaven el desnivell físic d’un i un altre equip. Els parcials deixaven clar l’igualtat del primer temps (6-6, 2-4, 8-4 i 4-5) per un marcador al descans de 20-19 per a les locals i tot obert i les nostres vives …
L’equip infantil va sortir en tromba en la segona part, veient el baixó físic del rival i un parcial de 16-9 en dos quarts, marcava un marcador de 36-28 per a les nostres, amb un gran èxit en atac i una excel·lent defensa de totes les jugadores. Amb aquests vuit punts d’avantatge, jugant amb calma i malgrat que les rivals lluitessin fins el final, l’infant no anava a perdre aquest partit i van lluitar fins al darrer segon. Els dos quarts finals (4-6 i 5-6) van deixar un marcador final de 45-38 que va provocar una explosió total de felicitat en les jugadores i en una afició que no va deixar d’animar a l’equip durant tot el partit.
En definitiva, gran victòria, gran treball de totes les jugadores i del cos tècnic i com diu el seu entrenador, la qüestió és anar creixent entreno a entreno, partit a partit. Ja es van veure bones maneres davant el Barça i millors sensacions contra el Coalci (que bonic és guanyar!). L’entrenador els ha donat un descans durant aquesta setmana (només entrenen el dilluns) i ara queda la recta final, dos partits que poden col·locar, increïblement, al Sese en la part alta d’un grup difícil. Només depenen d’elles. si guanyen els dos partits poden col·locar-se tercers però serà difícil però no impossible. Es guanyi o es perdi, ens agrada aquest equip. Felicitats noies, felicitats, cos tècnic i sempre Força SESE!

Resultats i classificació fase prèvia
Fotos de la temporada

 

Scroll al inicio