Júnior A Masculí
4rts de Catalunya d’Interritorial

FC Barcelona B 82 – SESE A 39
SESE A 57 – Salle Manresa 60

Quin cap de setmana! Sabíem que anava a ser difícil. Ho hem donat tot i hem aconseguit una 4a plaça amb molt de mèrit. Ben pocs creien al setembre en aquest equip, però al final, malgrat la derrota, èxit de temporada.
Dissabte vam jugar la semifinal contra el Barça. Un equip que jugava a un altre nivell i a un altre ritme, i tot i que vam fer tot el que vam poder durant els 40 minuts de joc, va ser del tot impossible.
El partit del 3r i 4t lloc va ser molt diferent. Tot i marxar de fins a 12 punts en el marcador, la pressió defensiva de la Salle i el nostre desencert en atac va conduir el partit a un final ajustat, en el qual ens va sortir creu. Una derrota amarga que 24h després ja hem oblidat, doncs el 4t lloc aconseguit i els milers de moments bons que hem pogut viure, eclipsen completament la derrota esportiva.
Per part de l’staff, tan sols agrair a tots els jugadors el compromís, la serietat i el treball mostrat durant tota la temporada. No és fàcil mantenir l’exigència i no caure en la relaxació quan vas invicte del teu grup. Un orgull haver format part de la generació 2005 i haver gaudit amb ells d’aquest cap de setmana, l’autèntica cirereta d’una temporada increïble.
🏅4a posició al Campionat de Catalunya Júnior Interterritorial!🏅

Scroll al inicio