Júnior B Femení
Front Marítim 56 – SESE 42

Després dels dos últims partits on semblava que havíem millorat i que assolíem conceptes, tornem a completar un mal partit, que dóna fi a una setmana irregular i peculiar d’entrenaments.
Vam sortir molt descol·locades des de l’inici, sense tenir clares les consignes, semblava que tot se’ns havia oblidat, fins i tot allò que sempre hem destacat com a punts forts.
Reprenem velles manies; lenta circulació de pilota, abusant del bot i esperant que la pilota ens arribi a les mans.
En defensa, el rebot torna a ser el nostre pitjor enemic. Necessitem treballar-ho a consciència si volem competir contra els rivals forts de la lliga.
El mal partit com a equip ens deixa aportacions individuals destacables, que en els pròxims partits, esperem que col·lectivament millors, ens poden oferir nous recursos i solucions.
No volem que aquest partit ens desmoralitzi, venim de bones setmanes i tot i el resultat negatiu millorem el de l’anada contra el mateix rival, seguint la línia d’aquesta segona volta. L’equip millora i tothom té dret a tenir un mal dia. Nova setmana i nou rival, que ens tornarà a exigir la nostra millor versió.
Força SESE!!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio