Júnior B Femení
SESE B 35 – 57 Sant Josep Obrer

Ens enfrontàvem al primer classificat del grup, encara invicte després de 8 jornades i ens agafàvem a la bona dinàmica de l’últim partit per poder donar la sorpresa.

El partit va començar igualat, la pressió del rival ens dificultava molt la sortida de pilota, tot el contrari de la nostra que era lenta i desorganitzada, però que suplíem amb bons atacs i una defensa individual sobre la pilota molt activa.

Al final del primer quart, la cosa es va tòrcer vam encadenar un cúmul d’errors en la sortida de pilota que a més a més premiàvem amb contraatacs sense cap oposició, finalitzant el quart 7-19.

El segon quart va ser una còpia del primer, bons 6 primers minuts, que tirem per terra en els últims 4 amb un parcial de 2-13, marxant 21 a baix al descans.

Després de la mitja part sortíem amb l’objectiu de no deixar-nos vèncer tan fàcilment, intentant a poc a poc anar reduint la diferència.

No ho vam aconseguir però sí que el resultat no anés a més.

Vam millorar mínimament la sortida de pilota, que juntament amb una defensa individual intensa i regular vam poder finalitzar la segona part 21-22 i amb la sensació d’haver competit i lluitat pel partit fins a l’últim moment.

Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio