Júnior B Femení
SESE 53 – UE Sant Cugat 57

Millorem el partit de la setmana passada, però aquest cop contra un rival més dur, que va penalitzar totes les nostres errades.
Tot i el resultat negatiu, millorem el joc de la setmana passada. Sembla que tenim més clar l’estil de joc en atac i ja no ens és tant pesat trobar finalitzacions alliberades.
En defensa no minvem l’actitud i el bon fer de l’equip, dificultant la fluïdesa dels atacs rivals, que acaben jugant-se-la en accions aïllades d’1×1, que som capaces de frenar, sigui individualment o amb les ajudes. Però a partir d’aquí és quan comencen els nostres problemes. Quan ens toca jugar contra els equips de la part alta de la classificació, amb jugadores altes i fortes, destapem les nostres carències en el rebot defensiu.
Tot i això, gràcies a una anotació molt alta, pel que estem acostumades, mantenim el resultat.
Ens els últims 4 minuts, i per errades 100 per 100 nostres, els hi regalem un partit, que mereixíem guanyar i que en bona part d’ell va ser nostre.
Si aprenem d’aquests errors, podem estar molt satisfetes pel partit, perquè jugant així, podem fer front a qualsevol equip de la lliga.
Força SESE!!!

Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio