Júnior B Femení
SESE B 38 – 58 Diagonal Mar

Partit difícil contra un rival que havia guanyat tots els partits de moment. Arribàvem amb ganes de poder donar la sorpresa a la nostra pista i així ho vam demostrar sortint concentrades amb una pressió efectiva i amb les idees clares en atac.
A mesura que van anar passant els minuts vam començar a ser més irregulars en defensa, estàvem més descoordinades deixant jugadores soles i permetent cistelles a partir d’un passe i tall, podem dir que la bona circulació de pilota dels 20 primers minuts ens va deixar només 6 a baix a la mitja part.
La segona part va començar amb 2 primers minuts desastrosos que vam saber revertir per acabar -9 el tercer quart i ficades en partit.
Però l’últim quart, igual que en el partit anterior, vam deixar de jugar, cadascuna feia la guerra per la seva banda i en defensa ens vam desinflar, finalitzant amb un parcial de 0-12 en els últims 2 minuts que va deixar el marcador final en 38-58.
Hem d’entendre que la unió del grup i el joc col·lectiu ens donarà més fruits que qualsevol acció individual aïllada que puguem generar, assimilar que els 35 primers minuts dels dos últims partits són la línia que hem de seguir i canalitzar la passió i els arravataments dels finals ajustats amb intel·ligència i cap fred, ja que sinó l’únic que aconseguim són resultats que no reflecteixen el treball de l’equip durant tot el partit.
Força SESE‼!
Resultats i classificació
Fotos de la temporada

Scroll al inicio