11136

16/11/2020

La Federació Catalana de Bàsquet valora que les restricions provocades per la situació sanitària fan inviable l’inici de les competicions que d’ella depenen (de Lliga Catalana fins als Preminis). En un comunicat esgrimeix dues circumstàncies: que donat que no es pot entrenar regularment hi ha força risc de lesions i que no es podrien recuperar les jornades no jugades si -com a mínim- no s’aixequen les restriccions fins al 23 de novembre.

Els equips de categoria No promoció (sèniors, preferents, lligues de 1r any) tindran nous calendaris basats en competició tipus bombolla, és a dir proximitat i partits consecutius a jugar entre mateixos equips. És reprendrà la competició, si la situació ho permet, a partir del 17/1/2021.

Les categories de promoció (al SESE són cadet A femení, i tots els equips minis i preminis masculins i fememins) si ho permeten les autoritats sanitàries es podrà jugar algun partit abans de Nadal.  Partits que no tindran cap valor a nivell de competició. Es refaran grups, mantenint els nivells de competició per reiniciarles lligues a partir del 24/1/2021

Ànims a tots i Força SESE!!!