11497

09/01/2021

La Generalitat de Catalunya ha dictat un conjunt de normes relacionades amb la pràctica esportiva en espais tancats i oberts, de manera que els entrenaments no es poden fer si no son a l’exterior. És per això que el club i concretament la direcció tècnica estan treballant intensament per aconseguir que el nombre d’entrenaments suspesos sigui el mínim. Què es pretén aconseguir mentre durin les restricions?

– Garantir l’activitat esportiva en línia pel manteniment de la forma física del jugador@s, activitats grupals, visionat de videos i posterior xerrada,…

– Obtenir cessió d’espais oberts suficients per començar els entrenaments del màxim d’equips possibles al llarg d’aquesta mateixa setmana i, si es donés el cas, per les setmanes vinents.

– De seguida que disposem d’aquests espais oberts us informarem dels horaris d’entrenament que disposarà cada equip i el lloc.

– Donada la situació sanitària, cap jugador/a està obligat a participar de les sessions en aquests espais. El que si demanem és que ho comuniquin amb antelació al seu entrenador per a una millor organització dels entrenaments.

Està sent un any complicat en l’organització amb tants canvis i aquests ens obliguen a modificacions constants. Agraïm a totes les famílies la comprensió i el suport que ens mostreu, però tots sabem la importància de seguir totes les indicacions per evitar contagis. Així mateix desitgem que les noves restriccions serveixin per millorar la situació sanitària i permetin afrontar els propers mesos amb més i millors garanties per la salut de tots i així recuperar en breu la normalitat en els nostres entrenaments i competicions.

Per qualsevol dubte podeu utilitzar els canals habituals de comunicació: entrenadors, coordinadors i el mail del club pavellosese@gmail.com

El que si que queda afectat fins a nou avís, són els entrenaments de l’ escola de bàsquet i esport en marxa (grups SESE de 17h15-18h15). Així, dilluns dia 11 de gener no tornaran a l’activitat habitual com ja us vam informar fa uns dies

Salutacions, Direcció Tècnica SESE