13031

15/09/2021

Aquesta temporada ve amb novetats pel que fa a l’escola de bàsquet del SESE, a l’escoleta, com ens agrada dir-li al club. Va començar al setembre, dilluns 6, i serà gratis durant tot aquest mes. Una primera oportunitat per tal que els més petits es familiaritzin amb l’esport, amb el bàsquet, amb la tasca d’equip, amb el treball col·lectiu. Tot això ho trobaran els nens i nenes que vinguin a SESE. Un club popular, de barri, que l’any que ve farà 70 anys que va néixer i que aquesta temporada té un equip a la lliga EBA i un altre a Copa Catalunya.

L’escoleta està pensada per a nenes i nens nascuts entre el 2010 i el 2017, de P-5 a 6è de primària. D’entrada sabran què és el bàsquet, i si els hi agrada, més endavant podran entrar a alguns dels nostres equips per fer la teva carrera esportiva.

Hi haurà dos torns, dilluns i dimecres, i dimarts i dijous. En tots dos casos els horaris són de les 17:30 a les 18:30 hores al pavelló del Ramon Aldrufeu del SESE, Joan Alcover, 6, al costat de la plaça Virrei Amat.
No dubteu, truqueu al 634 479 498 i veniu al SESE, us hi estem esperant.

#ForçaSESE