L’Infantil B Femení al torneig de Reis de Sant Cugat

3a plaça per al Infantil femení de 1r any al torneig de Reis de la UESC.
Tanquem la participació en la sisena edició al Catalana Occident Torneig de Reis de la @uesc_santcugat 2019 amb la medalla de bronze.

@uemataro 68 – 18 SESE
Partit on hi ha poc a dir davant d’un rival molt superior i que acaba proclamant-se campió del torneig amb una clara avantatge.
Sortim apagades i sense ànim. Poc a poc intentem competir però davant la impotència ens rendim i baixem els braços massa aviat.
Equip que tenim a la lliga i, comparant veiem una millora en la defensa en estàtic veient algunes bones ajudes i alguna rotació defensiva efectiva.

SESE 65 – 32 @cbgrupbarna
Partit on després d’un primer quart on sortim encongides, en els següents mostrem moments del que ha de ser el nostre joc. Dominem el partit agafant molt bona renta en el marcador, que veiem reduïda per uns últims dos quarts on ens deixem anar.

SESE 58 – 54 @cbcornella
Partit per el 3r i 4t lloc. En tot el partit anem per davant en el marcador sense cedir ni una avantatge en tot el partit. Però sense brillar en el nostre joc. El seu atac trabat i llarg, en part gràcies a una bona defensa nostra provoca que tinguem molts menys atacs i el baix encert en el tir evita que poguem distanciar-nos més enllà dels 10 punts. Al final tenint un marge d’uns 10 punts, permetem que es posin a 2 i portin a un final molt més disputat.

Felicitar a totes les jugadores per les victòries i el torneig realitzat. I agraïr als pares la paciència i el acompanyar-nos aquests partits. Gràcies!
Tornarem ja a la rutina i a la complicada lliga amb energies renovades, amb ganes i motivació per lluitar i donar-ho tot fins el final.

#forçasese #somblaves #ADNsese

Scroll al inicio